HTC Sync Manager

< < Menu

Hur säkerhetskopierar jag min telefon till min dator? (Android 8 och äldre)

När du utför en säkerhetskopiering på din HTC-telefon namnger HTC Sync Manager säkerhetskopiefilen genom att använda telefonens modell.
  1. Anslut din telefon till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Startsida > Överföring och säkerhetskopiering.
  3. I Säkerhetskopiera och återställ:
    • Välj om du vill inkludera mediainnehåll från din telefon i säkerhetskopian eller inte.
    • Välj om du vill att telefonen alltid ska säkerhetskopieras när den är ansluten till en dator eller inte.
  4. Klicka på Säkerhetskopiera nu.
  5. Om det här är första gången du säkerhetskopierar telefonen, välj om du vill ställa in ett lösenord för säkerhetskopian. Ange och bekräfta ditt lösenord, klicka sedan på OK.