HTC Help

< < Menu

Hjälp och felsökning

Obs!: Hjälpinnehållet här är baserat på följande programversion: 9.00.9x. Vissa telefonmodeller kanske inte stödjer den senaste programversionen.

Vill du ha snabbhjälp på telefonen?

Kolla in enkla genomgångar och vanliga frågor i appen Hjälp för att lära dig att använda din telefon.
  • När du ser en Hjälp-ruta i HTC BlinkFeed är det bara att trycka på rutan för att få veta mer om tipset.
  • Från startsidan tryck på Alla program-knappen och sedan på Hjälp.

Du kan då trycka på Sök hjälpartiklar och videor och ange vad du letar efter. Eller så kan du trycka på Panelknapp för att bläddra genom guider, vanliga frågor och mer.

Obs!: Om HTC Hjälp inte är förinstallerat på telefonen, kan du hämta det från Google Play.

Har du problem med maskinvara eller anslutning?

Innan du ringer support kan du först använda Hjälp-appen för att problemsöka eller utföra diagnostik på telefonen. Det hjälper dig att hitta orsaken till problemet, och att bedöma om du kan lösa problemet eller behöver kontakta support.
  1. På startsidan, tryck på Alla program-knappen och hitta sedan och tryck på Hjälp.
  2. På skärmen Hjälp, tryck på Panelknapp och sedan på Felsökning eller Diagnostikverktyg för att använda en felsökningsguide för att kontrollera grundläggande hårdvarufunktioner.
    HTC hjälp felsökningsskärm
  3. Du kan även trycka på Programvaruuppdateringar för att kolla om det finns nya programuppdateringar.Programuppdateringar kan innehålla buggfixar och funktionsförbättringar.