BoomSound Connect

< < Menu

HTC BoomSound Connect-program

Obs!: Hjälpinnehållet här är baserat på följande programversion: 7.20.7x. Vissa telefonmodeller kanske inte stödjer den senaste programversionen.
Om du använder Qualcomm AllPlay aktiva högtalare, hämta och installera programmet HTC BoomSound Connect till din telefon för att hantera dem, köa dina låtar till en delad högtalare med mera.
  1. Anslut din telefon till en högtalare eller grupperade högtalare. För mer information, se http://www.htc.com/se/support/apps/htc-connect/streaming-music-to-allplay-speakers.html.
  2. När du uppmanas att hämta HTC BoomSound Connect, hämta och installera appen.
  3. Öppna programmet HTC BoomSound Connect.
  4. Använd kontrollerna i appen för att styra musikuppspelning och justera högtalarvolymen.
    Bilden visar BoomSound Connect-spelaren.
  5. För att växla mellan högtalare, tryck på Visa ikon för rullgardinsmenyn bredvid den nuvarande högtalarens namn och tryck sedan på en annan högtalare.
  6. När flera telefoner strömmar musik till samma högtalare, tryck på Lägg till för att lägga till din musik i kön.
  7. För att visa kön och kolla var din musik finns i listan trycker du på Ikon för musikkö.
  8. Tryck på Fler alternativknapp för åtkomst till HTC BoomSound Connect inställningar. Du kan byta namn på högtalare eller rensa kön.