HTC Sync Manager

< < Menu

Ako HTC Sync Manager više nije podržan, kako da prenesem sadržaj na svoj telefon?

Ako koristite neki od ovih HTC telefona:
 • HTC Desire 12, HTC Desire 12‍+, HTC U12‍+ i novije modele telefona
 • HTC telefone koji su ažurirani na Android 9, kao što su HTC U11 i HTC U11+

HTC Sync Manager više neće biti podržan.

Upotrebite nešto od sledećeg za prenos sadržaja:
 • HTC alatka za prenos

  Za prenos sadržaja sa jednog telefona na drugi, preuzmite HTC alatka za prenos na vaš stari telefon i upotrebite je za prenos sadržaja na svoj novi telefon.

  Za više detalja, pogledajte Prenos podataka sa Android telefona.

 • Google Disk

  Pre nego što izvršite fabričko resetovanje, napravite rezervnu kopiju podataka vašeg telefona na svom Google nalogu koji će biti sačuvan u vašoj Google Disk memoriji. Nakon fabričkog resetovanja, možete da obnovite svoje podatke kada podešavate svoj telefon.

 • Softver za upravljanje datotekama (na Windows računaru)
  1. Pobrinite se da vaš računar bude povezan sa internetom pre nego što povežete telefon sa računarom. Odgovarajući upravljački program za vaš telefon će biti automatski preuzet i instaliran.
  2. Nakon što se upravljački program uspešno instalira, koristite softver, kao što je Istraživač datoteka, za kopiranje datoteka između računara i telefona.
 • Softver za prenos datoteka (na Mac računaru)

  Za prenos sadržaja između vašeg Mac računara i HTC telefona, možete da koristite softver za prenos datoteka, kao što je Android prenos datoteka na svom računaru. Idite na android.com/filetransfer/ da biste preuzeli i saznali kako da koristite Android prenos datoteka.