BoomSound Connect

< < Menu

Aplikacija HTC BoomSound povezivanje

Napomena: Pomoćni sadržaj je zasnovan na sledećoj verziji aplikacije: 7.20.7x. Pojedini modeli telefona možda ne podržavaju najnoviju verziju aplikacije.
Ako koristite zvučnike sa Qualcomm AllPlay tehnologijom, preuzmite i instalirajte aplikaciju HTC BoomSound povezivanje na svom telefonu da biste upravljali njima, stavili pesme u red za čekanje na deljenom zvučniku i još mnogo toga.
  1. Povežite svoj telefon na zvučnik ili grupisane zvučnike. Za detalje pogledajte http://www.htc.com/rs/support/apps/htc-connect/streaming-music-to-allplay-speakers.html.
  2. Kada se od vas zatraži da preuzmete HTC BoomSound povezivanje, preuzmite i instalirajte aplikaciju.
  3. Otvorite aplikaciju HTC BoomSound povezivanje.
  4. Koristite kontrole u aplikaciji da kontrolišete reprodukciju muzike i podesite jačinu zvuka zvučnika.
    Slika prikazuje BoomSound Connect plejer.
  5. Da biste prebacili sa jednog zvučnika na drugi, dodirnite Ikona za prikaz padajuće liste pored naziva trenutnog zvučnika, a zatim dodirnite drugi zvučnik.
  6. Kada nekoliko telefona strimuje muziku na isti zvučnik, dodirnite Dodajte da biste svoju muziku dodali u red za čekanje.
  7. Da biste videli red za čekanje i proverili da li je vaša muzika poređana u listi, dodirnite ikonu Red za čekanje - muzika.
  8. Dodirnite Dugme za više opcija da biste pristupili podešavanjima za HTC BoomSound povezivanje. Možete da preimenujete zvučnike ili izbrišete red za čekanje.