Tilgjengelighetsfunksjoner

HTC Desire 530 leveres med funksjoner og innstillinger som gir deg enkel tilgang til og bruk av apper og funksjoner.

Forbedre skjermens lesbarhet

Hvis du har lav synlighet, kan du utnytte disse funksjonene for å forbedre skjermens lesbarhet.

Få tilbakemeldinger i form av lydsignaler når du bruker telefonen

Bruk TalkBack hvis du vil høre lydsignaler som beskriver hva du gjør på telefonen. Se Navigere i HTC Desire 530 med TalkBack.

Bruke stemmen

Du kan bruke stemmen til å utføre en handling på HTC Desire 530.