Angi appkoblinger

Hvis det finnes mer enn én app som kan åpnes når du klikker på en kobling, for eksempel en delt sosial postering eller mediekobling, kan du bli bedt om å velge appen du vil bruke.
Når du blir spurt etter at du har klikket på en kobling, velger du en app og klikker på Alltid for å angi at den appen skal være standardappen.

Du kan også gå til Innstillinger for å se hvordan appkoblinger er angitt for forskjellige apper og endre dem.

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner.
  3. Klikk på > Konfigurer apper > Appkoblinger.
  4. Klikk på appen du vil konfigurere, og klikk på Åpne støttede koblinger.
  5. Velg Åpne i denne appen hvis du alltid vil åpne appen uten å bli spurt når du klikker på en kobling.

Du kan også velge om du alltid vil bli bedt om å velge appen eller aldri bruke appen til å åpne koblinger.