Skjermens lysstyrke

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Skjerm og bevegelser eller Skjerm, bevegelser og knapper.
  2. Klikk på Lysstyrkenivå.
  3. Med alternativet Automatisk lysstyrke valgt drar du glidebryteren for å angi maksimalt lysstyrkenivå. Dette angir en grense for hvor lys skjermen blir når Automatisk lysstyrke er valgt.
  4. Hvis du vil angi lysstyrken manuelt, fjerner du merket for Automatisk lysstyrke og drar lysstyrkeglidebryteren til venstre for å øke eller til høyre for å redusere skjermens lysstyrke.