Bruke NFC

Med innebygd NFC (nærfeltkommunikasjon) på HTC Desire 530 kan du dele innhold med en annen NFC-kompatibel mobil enhet på et lite øyeblikk.
Merk: NFC er kanskje ikke tilgjengelig i enkelte telefoner.
Send nettsider, fotoer, kontaktinformasjon og mer ved å holde ryggen på HTC Desire 530 mot den andre enheten.

Du kan også bruke NFC for kontaktløs betaling. Tilgjengeligheten av NFC-betaling avhenger av når mobiloperatøren starter denne tjenesten. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.

Slå NFC av eller på

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Mer, og klikk på NFC av/på-bryteren for å slå funksjonen av eller på.

Sende innhold

Viktig: Sørg for at begge enheter er låst opp og har NFC slått på. Hvis den andre enheten har et Android Beam-alternativ, sørg for at også det er slått på.
  1. Mens du viser innhold du vil dele i delingsalternativene, klikker du på Android Beam.
  2. Hold baksidene på HTC Desire 530 og den andre telefonen mot hverandre.

Sørg for at NFC-området (mørkere del) på HTC Desire 530 og den andre telefonens NFC-område er nær hverandre. Eksperimenter ved å flytte telefonene litt inntil en tilkobling finner sted.

3. Trykk på skjermen.
Det delte innholdet vises på den andre skjermen. For noen elementer som du har delt (som kontaktinformasjon), vises ekstra instrukser om hvordan du lagrer elementet på mottaksenheten.