Dele telefonens Internett-tilkobling via USB-tilknytning

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk datatilkoblingen på HTC Desire 530 for å koble til Internett.
Viktig:
  • Du sørger for oppdaterte USB-drivere på HTC Desire 530 ved å installere siste versjon av HTC Sync Manager på datamaskinen din.
  • Du må kanskje få en USB-tilknytning lagt til i dataplanen din, og ekstrakostnader kan gjelde. Kontakt mobiltjenesteleverandøren hvis du vil ha detaljer.
  • Sørg for at mobil data er slått på.
  1. Koble HTC Desire 530 til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  3. Under Trådløst og nettverk, klikk på Mer.
  4. Klikk på Mobil nettverksdeling > USB-tilkobling > USB-tilknytning.