Spille inn stemmeklipp

Bruk Taleopptak til å spille inn informasjon under foredrag, intervjuer eller lage din egen lydlogg.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Taleopptak.
  2. Hold mikrofonen nær lydkilden.
  3. Bank på for å bevynne å oppta et stemmeklipp.
    Merk: Taleopptak kan kjøre i bakgrunnen mens du gjør andre ting på HTC Desire 530, unntatt når du åpner andre apper som også bruker lydfunksjoner.
  4. Bank på for å stoppe innspillingen.
Når du skal spille av taleopptaket, klikker du på .
Tips: For å se de innspilte taleklipp, trykker du på . Trykk og hold et stemmeklipp for å se alternativer for deling, sette den som ringetone, og mye mer.