Sjekke Været

Bruk Været-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Været. Du vil se været for forskjellige byer, inklusiv hvor du er.
  2. Trykk på en by for å få vist værinformasjon.
  3. Sveipt til Per time- og Varsel-kategoriene for å se værmeldingen for din valgte plassering.
  4. Sjekk været i andre byer ved å trykke på og deretter velge byen du ønsker.
  5. For å legge til flere byer trykker du og angir deretter plasseringen.
  6. Hvis du vil endre temperaturskla, oppdatere tidsplanen og annet, klikker du på > Innstillinger.
Innstillingene dine i Været-applikasjonen kontrollerer også værinformasjonen som vises i Klokke og Kalender.