Nå tilgjengelig

Bruk Nå tilgjengelig til å søke etter informasjon mens du viser e-postmeldinger og webområder, lytter på musikk eller til og med når du utveksler tekstmeldinger.Nå tilgjengelig lar deg se etter informasjon om skjermen du er på uten at du må forlate appen. Bare trykk på og hold og Nå tilgjengelig for å vise relatert informasjon, apper og handlinger.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.

Slå på Nå tilgjengelig

Viktig: Før du slår på Nå tilgjengelig:
  • Sørg for at du er logget på Google-kontoen og har satt opp Google Now. Se Sette opp Google Now for å få detaljer.
  • Slå på plasseringstjenester og sørg for at du har en Internett-tilkobling.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.
  2. Trykk på > Innstillinger > Nå-kort.
  3. Klikk på Nå tilgjengelig og deretter på Slå på.

Søke med Nå tilgjengelig

1. I gjeldende app trykker du på og holder . Nå tilgjengelig analyserer skjermbildet og viser et kort med informasjon, apper eller handlinger knyttet til elementet eller plasseringen du søkte etter.
  2. Klikk på et element på kortet for å vise mer informasjon eller utføre en handling. Du kan også si "‍OK, Google"‍ og si hva du vil vite om elementet eller stedet du søkte etter. Hvis Nå tilgjengelig for eksempel søkte etter en restaurant, kan du si "‍OK, Google. Før meg til den restauranten"‍ for å få anvisninger til det stedet.
  3. Hvis du vil skjule informasjonskort og gå tilbake til skjermbildet, trykker du på .

Slår av Nå tilgjengelig

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Google.
  2. Klikk på Søk og nå > Nå-kort.
  3. Klikk på bryteren ved siden av Nå tilgjengelig.