Arbeide med Exchange ActiveSync-e-post

Opplev de kraftige e-postfunksjonene i Microsoft Exchange ActiveSync direkte i HTC Desire 530. Flagg viktige e-postmeldinger, still inn svar når du er borte fra kontoret, eller send invitasjoner til neste gruppemøte mens du er på farten.

Flagge en e-postmelding

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Trykk på flaggikonet som vises ved siden av en e-postmelding eller samtale mens innboksen vises.
    Tips: For å merke en e-postmelding i en samtale, trykk på for å utvide samtalen, og trykk deretter på flaggikonet på e-postmeldingen.

Angi status for Borte fra kontoret

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på > Borte fra kontoret.
  3. Trykk på gjeldende kontorstatus, og velg deretter Borte fra kontoret.
  4. Still inn datoer og klokkeslett.
  5. Angi autosvarmeldingen.
  6. Dersom du ønsker en annen autosvarmelding for mottakere utenfor organisasjonen din, trykk på alternativet Send svar til eksterne sendere, og skriv deretter inn autosvarmeldingen i boksen.
  7. Trykk på Lagre.

Sende en møteforespørsel

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på > Ny møteinnkalling.
  3. Angi møtedetaljene.
  4. Trykk på Lagre. Eller trykk på Send hvis du inviterer folk til møtet.