Sende en e-postmelding

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  3. Klikk på .
  4. Fyll ut en eller flere mottakere.
    Tips: Vil du inkludere flere mottakere med en kopi (Cc) eller en blindkopi (Bcc) av e-postmeldingen? Trykk på > Vis kopi/blindkopi.
  5. Skriv inn emnet, og skriv deretter meldingen din.
  6. Du kan gjøre følgende:
    • Legg til et vedlegg. Trykk på og velg deretter hva du vil legge ved.
    • Angi prioriteten for en viktig e-postmelding. Trykk på > Angi prioritet.
  7. Klikk på .
    Tips: For å lagre e-posten som et utkast og sende den senere, trykker du på > Lagre. Eller trykk på .

Fortsette en e-postkladd

1. I en e-postkontos innboks trykker du på > Mappe > Utkast.
  2. Trykk på meldingen.
  3. Når du er ferdig med å redigere meldingen, trykker du på .