Sjekke e-post

E-post-appen er der du leser, sender og organiserer e-postmeldinger fra en eller flere e-postkontoer som du har satt opp på HTC Desire 530.

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post. Innboksen for en av e-postkontoene vises.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • Trykk på en e-postmelding for å lese den.
    • Hvis du vil vise e-postmeldinger i en annen e-postmappe, klikker du på > Mappe, og klikker på mappen du vil vise.
    • Hvis du vil bytte mellom e-postkontoer eller vise e-postmeldinger fra alle kontoene dine, klikker du på .
    • Hvis du vil endre innstillinger for en e-postkonto, velger du kontoen først og klikker på > Innstillinger.

Organisere innboksen

Har du store mengder e-postmeldinger i innboksen din? Organiser e-postmeldingene dine i kategorier og finn raskt igjen meldinger du ønsker.
  1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. I innboksen, klikk på > Rediger-kategorier.
  3. Velg kategoriene du vil legge til i innboksen.
  4. Hvis du vil ordne kategoriene, drar du og flytter kategorien til dens nye plassering.
  5. Trykk på Ferdig.
  6. Sveip til den nye fanen for å sjekke e-postmeldinger.