Dele en hendelse

Du kan dele en kalenderhendelse som vCalendar ved hjelp av Bluetooth eller ved å sende den som et filvedlegg i e-post eller en melding.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Mens du viser en hendelse, klikker du på > Del via.
    • I dag-, dagsorden- eller ukevisning trykker du på og holder en hendelse, og klikker på Del via.
  3. Velg hvordan du vil sende hendelsen.
Tips: Du kan også videresendte godtatte møteinvitasjoner fra din Exchange ActiveSync-kalender. Mens du viser en hendelse, klikker du på > Videresend. Skriv e-postmeldingen din og send den.