Planlegge eller redigere en hendelse

Du kan opprette eller redigere hendelser på HTC Desire 530, og også synkronisere hendelser med Exchange ActiveSync-kalenderen din. Du kan også lage, endre og synkronisere hendelser med din Google-kalender.
Merk: Redigering av hendelser støttes ikke for alle kontoer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. På hvilken som helst Kalendervisning, gjør du ett av følgende:
    Opprett hendelse Klikk på . Trykk på , og velg kalenderen som du vil legge hendelsen til.
    Redigere en hendelse Vis en hendelse, og trykk deretter på .
  3. Angi og still inn hendelsesdetaljene. I tillegg til å angi hendelsens navn, dato, klokkeslett og plassering kan du:
    Invitere kontakter fra din Exchange-ActiveSync eller Google-konto Klikk på og velge kontakten du vil invitere.
    Sette hendelsen på gjentakelse Klikk på Gjentas ikke-knappen og velg en gjentakelsestidsplan. Du kan deretter angi gjentakelsesfrekvensen og sluttdatoen.
    Opprette et hendelsesnotat Mens du viser hendelsesdetaljene, klikker du på Opprett notat.
  4. Klikk på Lagre.

Hvis du har invitert folk til hendelsen, trykker du på Send eller Send oppdatering.

Kontrollere tidsplanen for en hendelse

Unngå flere møter på samme tid. I Kalender, kan du sjekke avtalene dine for å se om en ny hendelse kan være i konflikt med timeplanen din.
  1. Når du oppretter eller redigerer en hendelse, trykk på Kontroller kalender.
  2. Trykk og hold hendelsesboksen, og dra den deretter til et tilgjengelig tidsspor.
  3. Dra de øverste og nederste nodene for å justere hendelsens varighet. Du vil se en melding hvis det er konflikter med andre planlagte hendelser.
  4. Trykk på Ferdig for å gå tilbake til hendelsesskjermen, og deretter lagre hendelsen.