Starte HTC Desire 530 på nytt (myk tilbakestilling)

Hvis HTC Desire 530 virker tregere enn normalt, ikke svarer eller har en app som ikke virker som den skal, kan du prøve å starte enheten på nytt og se om dette løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen.
  2. Trykk på og hold AV/PÅ-knappen, og klikk på Start på nytt.
  3. Når du blir bedt om å bekrefte, klikker du på Start på nytt.

HTC Desire 530 reagerer ikke?

Hvis HTC Desire 530 ikke reagerer når du berører skjermen eller trykker på knappene, kan du starte den på nytt.
Trykk på og hold AV/PÅ- og VOLUM OPP-knappene i minst 12 sekunder. HTC Desire 530 starter på nytt.