Overføre iPhone-innhold og apper til HTC-telefonen

HTC Sync Manager gjør det enkelt å overføre iPhone-innhold, som kontakter, meldinger, bakgrunner, kamerabilder og annet til HTC-telefonen. Hvis du bruker en HTC-telefon som har HTC Sense 6, HTC Sync Manager også aktivere telefonen for å finne og installere de samme appene som du brukte på iPhone.
Viktig: Du må bruke iTunes 9.0 eller senere for å sikkerhetskopiere iPhone-innholdet til datamaskinen først.
  1. Koble og iPhone og HTC-telefonen til datamaskinen.
  2. I HTC Sync Manager klikker du på Startside > Overføring og sikkerhetskopiering.
  3. Klikk på Kom i gang-knappen.
  4. Hvis du ikke har brukt iTunes til å sikkerhetskopiere iPhone-innholdet ditt til datamaskinen, gjør du det før neste trinn.
  5. Velg sikkerhetskopifilen til iPhone, og klikk deretter på OK.
  6. Velg hvilke innholdstyper du ønsker å overføre til HTC-telefonen.

Velg også om du vil erstatte innholdet på HTC-telefonen med innholdet fra iPhone.

7. Klikk på Start. Vent på at HTC Sync Manager blir ferdig med å overføre innhold.
  8. Når du er ferdig, skyver du varslingspanelet på HTC-telefonen åpent og klikker på .

Velg appene du brukte i iPhone, og som du vil finne i Google Play og laste ned til HTC-telefonen.