Installere HTC Sync Manager på datamaskinen

Viktig:
  • Du kan installere HTC Sync Manager i Windows XP eller senere versjoner. Hvis du vil installere funksjonen på en Mac-datamaskin, trenger du OS X 10.6 eller senere versjoner.
  • Hvis du har problemer med å installere HTC Sync Manager, må du lukke alle dine aktive programmer og installere på nytt. Hvis problem ikke gir seg, må du deaktivere antivirusprogrammet midlertidig og prøve å installere på nytt.
  1. Last ned installasjonsprogrammet for HTC Sync Manager fra HTCs støtteområde: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Start installasjonsprogrammet og følg anvisningene på skjermen.
  3. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. HTC Sync Manager åpnes.
Merk: Hvis du deaktiverte antivirusprogrammet, må du sørge for å slå det på igjen etter at du har installert HTC Sync Manager.