Bruke Android Backup-tjenesten

Fra og med Android 6.0 bruker du Android Backup-tjenesten til å sikkerhetskopiere HTC-telefonen til Google Drive.

Denne tjenesten kan sikkerhetskopiere og gjenopprette følgende:

Personliggjort HTC Sense Home Disse omfatter widgets, bakgrunn, startsideoppsett, ringetoner, rutenettstørrelse og sorteringsrekkefølge på Apper-skjermbildet.
Appdata
  • I HTC-apper omfatter appdata kontakter lagret på HTC Desire 530, tekstmeldinger, samtalelogg, Klokke- og Været-bylisten og e-postkontoer.
  • Data fra tredjepartsapper kan også lagres i sikkerhetskopien, avhengig av apputviklingens innstillinger.
Innstillinger Disse omfatter Wi-Fi-nettverk, passord og enkelte enhetsinnstillinger.

Når automatisk sikkerhetskopiering er aktivert, sikkerhetskopierer Android Backup-tjenesten med jevne mellomrom telefonen til en privat mappe i Google Drive. Automatisk sikkerhetskopiering skjer hver 24. time mens telefonen er inaktiv, lader eller er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Sikkerhetskopidata teller ikke med i dine Google Drive-lagringskvoter. Store filer eller filer som apputviklere har valgt å ekskludere fra tjenesten, vil ikke sikkerhetskopieres.

Sikkerhetskopiere HTC Desire 530

Sikkerhetskopier HTC Desire 530 automatisk til Google Drive slik at du kan gjenopprette innhold, for eksempel appdata og innstillinger ved behov.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
  2. Klikk på Sikkerhetskopier mine data.
  3. Klikk på av/på-bryteren for å slå den på, og klikk på .
  4. Sørg for at Auto-gjenoppretting er slått på.

Dette gjør det mulig å gjenopprette appdata og innstillinger som er lagret via Android Backup-tjenesten. Dette skjer når du installerer appen på nytt på HTC Desire 530.

Tips: Hvis du vil velge en annen sikkehetskopikonto enn din primære Google-konto, klikker du på Sikkerhetskopier konto og velger en annen Google-konto. Du kan også klikke på Legg til konto for å legge til en ny Google-konto for sikkerhetskopien din.