Fjerne en konto

Fjern kontoer fra HTC Desire 530 hvis du ikke lenger bruker dem. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke kontoer og informasjon fra selve online-tjenesten.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Trykk på en kontotype.
  3. Klikk på ved siden av kontoen du vil fjerne.

Eller hvis du er på skjermbildet Kontoinnstillinger, klikker du på .

4. Klikk på Fjern.
Viktig: Noen personlige data kan beholdes av den tredjeparts applikasjonen etter at du har fjernet kontoen fra HTC Desire 530.