Om Filbehandling

Bruk Filbehandling-appen til å bla etter og organisere filene og mappene i telefonens lagringsområde og minnekort.

Bytte mellom lagringstyper

1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Filbehandling.
  2. Sveip til venstre eller høyre for å bytte til et fillagringsområde der du vil finne eller organisere filer.

Søke etter filer

1. I Filbehandling, klikk på .
  2. I søkeboksen skriver du inn du noen få tegn i filnavnet og, før du klikker på Enter . Matchende filnavn fra rot- og undermappene vil vises.
  3. Klikk på en fil for å åpne den.

Sortere filene

1. I Filbehandling klikker du på > Sorter.
  2. Velg hvordan du vil sortere filer og mapper.

Kopiere eller flytte filer

1. I Filbehandling blar du etter filen eller mappen.
  2. Velg elementer du vil kopiere eller flytte.
  3. Klikk på Kopier eller Flytt til.
  4. Trykk på , og naviger til mappen du vil kopiere eller flytte filene til.

Eller klikk på > Opprett mappe for å opprette en ny mappe.

5. Trykk på Lim inn.

Favorittfiler

1. I Filbehandling blar du etter filen eller mappen.
  2. Velg elementer som favoritter.
  3. Klikk på .

Hvis du vil fjerne et element fra kategorien Favoritter, velger du elementet og klikker på Fjern fra favoritter.

Slette filer eller mapper

1. I Filbehandling blar du etter filen eller mappen.
  2. Velg elementer du vil slette.
  3. Klikk på Slett.