Frigjøre lagringsområdet

Mens du bruker HTC Desire 530, vil du samle opp data og fylle opp lagringskapasiteten over tid. Her er noen tips om hvordan du frigjør telefonens lagringsplass.

Behandle bilder og videoer

• Etter at du har tatt kontinuerlige kamerabilder, beholder du bare det beste bildet. Forkast resten hvis du ikke trenger dem.
  • Etter redigering av et bilde eller beskjæring av en video, beholdes den originale filen. Slett originalfiler eller flytt et annet sted, for eksempel til datamaskinen.
  • Hvis du bare sender videoer gjennom MMS, bruker du en lavere oppløsning. Høyoppløselig video tar opp mer plass. I Kamera-innstillinger klikker du på Videokvalitet for å endre oppløsningen.

Fjerne ubrukte temaer

Temaer kan raskt forbruke lagringsplass fordi temaer kan omfatte bilder, lyder og ikoner. Fjern temaer du ikke liker. Se Slette et tema.

Sikkerhetskopiere data og filer

Behold bare de siste dataene i appene og filene du har behov for å bruke ofte. Du kan sikkerhetskopiere andre data og filer. Hvis du vil ha noen tips, se Måter du kan sikkerhetskopiere filer, data og innstillinger.

Fjerne eller deaktivere apper

Avinstaller nedlastede apper hvis du ikke trenger dem lenger. Forhåndsinstallerte apper kan deaktiveres når du ikke bruker dem. Se Deaktivere en app.

Flytte apper til lagringskortet

Tredjeparts apper som du har lastet ned og installert, kan flyttes til lagringskortet hvis du ikke har satt opp kortet som internt lagringsområde. Se Flytte apper og data mellom telefonens lagringsområde og lagringskortet og Flytte en app til lagringskortet.