Sende en gruppemelding

Gruppemeldinger gjør det enkelt å sende en melding til flere kontakter samtidig. Du kan velge å sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.
Viktig: Gruppe-MMS kan føre til ekstra datakostnader.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Trykk på , og velg deretter flere mottakere.
  4. Hvis du vil sende en gruppe-SMS, klikker du på og velger Send som enkeltperson. Fjern dette alternativet for å sende meldingen som en gruppe-MMS.
    Gruppe-SMS

Meldingen vil bli sendt til mottakerne som en tekstmelding, og du vil bli belastet av mobiloperatøren for hver melding som sendes. Svarene fra mottakerne er sortert separat.

Gruppe-MMS I likhet med en gruppechat, lar gruppe-MMS mottakerne delta i samtalen du har startet.

HTC Desire 530 organiserer også meldingssvar i en enkelt samtaletråd. Hvis dette er første gang du sende en gruppe-MMS, må du kanskje skrive inn mobilnummeret ditt.

5. Trykk i området som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  6. Klikk på .