Sende en multimediemelding (MMS)

Viktig: Før du legger ved og sender en høyoppløsningsvideo, må du først komprimere den slik at filstørrelsen ikke overskrider grensen for meldingsstørrelse.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Skriv inn et kontaktnavn, mobilnummer eller e-postadresse i Til-feltet.
  4. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  5. Klikk på og velg en vedleggstype.
  6. Velg eller bla gjennom for å finne vedleggselementet.
  7. Etter at du har lagt til et vedlegg, klikker du på for å se alternativer for utskifting, visning eller fjerning av vedlegget.
  8. Klikk på eller trykk på for å lagre meldingen som en kladd.