Sette opp en konferansesamtale

Å arrangere en konferansesamtale med venner, familie eller kollegaer er enkelt. Foreta det første anropet (eller besvar et anrop), og ring opp de andre samtalene du vil legge til i konferansen.
Viktig:
Kontroller at du har telefonmøtetjenesten aktivert. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.
  1. Foreta et anrop til den første deltakeren i telefonmøtet.
  2. Når du er tilkoblet, klikk på > Legg til samtale og ringer nummeret til den andre deltakeren. Den første deltakeren blir satt på vent.
  3. Når du er koblet til den andre deltakeren, klikk på .
  4. Hvis du vil legge til enda en deltaker, klikker du på og ringer opp nummeret til kontakten.
  5. Når du er tilkoblet, velger du for å legge til deltakeren i telefonmøtet. Klikk på for å gå inn på alternativer, for eksempel avslutte samtalen med en deltaker.
  6. Hvis du vil avslutte konferanseavtale, klikker du på Avslutt samtale.