Hurtigoppringing

Bruk Hurtigoppringing til å ringe et telefonnummer med ett enkelt klikk.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Trykk på > Hurtigoppringing > . Du kan også trykke og holde en ledig tast på tastaturet, og velge Ja.
  3. Velg en kontakt fra listen.
  4. hurtigoppringingsskjermbildet velger du telefonnummeret til kontakten du vil bruke, og en hurtigoppringingstast du vil tilordne.
  5. Trykk på Lagre.
Hvis du vil bruke Hurtigoppringing, holder du inne hurtignummeret du vil ringe.