Ringe med Smartringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing for å sette opp en samtale hurtig. Smartringing søker og ringer til en lagret/synkronisert kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Telefon-appen.
  2. Skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i kontaktnavnet for å se det resultatet som passer best.
  3. Hvis det blir funnet mange samsvar (for eksempel 8), klikker du på tallet for å se alle samsvar.
  4. Klikk på kontakten du vil ringe.
    Merk:
    • Klikk på ved siden av kontaktnavnet for å se etter andre telefonnumre tilknyttet kontakten.
    • Hvis telefonnummeret har et internnummer, klikker du på når du har koblet til hovedlinjen, og taster inn internnummeret.
Relaterte fremgangsmåter