Elementer

Legg til animerte elementer i bildet ditt.

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > .
  4. Klikk på en elementtype du vil bruke på bildet.
  5. Klikk på for å åpne verktøylinjen.
  6. Klikk på , tegn en animasjonsbane eller et område for den valgte effekten, og klikk på .
  7. Klikk på for å justere animasjonshastigheten og -intensiteten.
  8. Trykk på og hold et område med to fingre, og dra deretter fingrene i en sirkelbevegelse for å rotere animasjonen.
  9. Når du er fornøyd med resultatet, klikker du på og velger å lagre som et fotografi eller en video.