Figurer

Legg til et mønster på bildet ved å legge til og blande figurer.

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Effekter > .
  4. Velg en figur du vil legge til i fotografiet.
  5. Velg en figurfarge ved å dra fargeglidebryteren.
  6. Dra figuren for å flytte den.
  7. Dra fingrene fra hverandre eller sammen på figuren for å justere dens størrelse.
  8. Trykk på og hold figuren med to fingre, og dra deretter fingrene i en sirkelbevegelse for å rotere den.
  9. Klikk på for å åpne verktøylinjen.
  10. Klikk på , velg et annet blandingsalternativ for det valgte laget, og klikk på .
  11. Klikk på > , og dra glidebryteren for å justere figurens gjennomskinnelighet.
  12. Hvis du vil justere bildet for å blande det med figuren, klikker du på for å bytte fra figurlaget til fotolaget.
  13. Klikk på en innstilling for å justere dens verdier, og klikk på .
  14. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.