Retusjere fotografier av personer

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Retusjer.
  4. Velg en ansiktsretusjering du vil bruke, og tilpass funksjonens innstillinger.
  5. Trykk på .
  6. Klikk på , og klikk deretter på for å bla mellom før- og etterbilder.
  7. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.

Fjerne røde øyne i fotografier

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Essentials.
  4. Klikk på og deretter på .
  5. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.