Bruke fotofiltre

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Essentials.
  4. Klikk på , og velg ett av de tilgjengelige filtrene.
  5. Trykk på .
  6. Klikk på , og klikk deretter på for å bla mellom før- og etterbilder.
  7. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.

Opprette og bruke et tilpasset filter

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Essentials.
  4. Klikk på , og rull til slutten av linjen med de forhåndsdefinerte filtrene.
  5. Klikk på Egendefinert.
  6. Gjør endringer i filteret ved å justere kontroller som eksponering, metning, hvitbalanse og mer.
  7. Hvis du har behøv for å omorganisere rekkefølgen av innstillinger for å oppnå en bestemt effekt, kan du trykke på og holde en innstilling og dra den til en ny posisjon.

Omorganisering av innstillingene kan tilbakestille verdier til standardverdier.

8. Trykk på .
  9. Trykk på for å gå tilbake til Essentials-skjermbildet.
  10. Klikk på for å lagre endringene.

Det redigerte fotografiet lagres som et nytt fotografi. Det originale bildet forblir uredigert.