Justere fotografier

Bruk de tilgjengelige justeringsverktøyene for å beskjære, rotere, snu eller rette opp fotografier.

1. Fra Bilderedigering velger du bildet du vil redigere.

Se Velge et fotografi for redigering for å finne ut hvordan.

2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Det vises en utskyvbar meny hvor du klikker på Essentials > .
  4. Velg for å rotere, beskjære, snu eller rette opp fotografiet.
  5. Klikk på og foreta flere justeringer ved behov.
  6. Trykk på for å gå tilbake til Essentials-skjermbildet.
  7. Klikk på for å lagre endringene.

Redigerte fotografier blir lagret som nye fotografier, unntatt etter rotering. Originalen forblir uredigert.