Velge et fotografi for redigering

Du kan velge fotografier for redigering fra Bilderedigering eller Galleri.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Bilderedigering.
  2. Klikk på Galleri for å åpne et eksisterende bilde på telefonen, og bla etter elementet du vil redigere.

Eller klikk på Kamera for å ta et nytt bilde du vil redigere.

Tips: Du kan også klikke på mens du viser et bilde i full størrelse fra Galleri-appen.