Ta bilder med selvutløseren

Når du bruker selvutløseren, teller Kamera-appen ned før du tar bildet. Du kan angi nedtellingstiden.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Velg en fangstmodus du vil bruke. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Klikk på > Selvutløser, og dra glidebryteren for å angi nedtellingstiden.
  4. Klikk på for å starte tidtakeren. Kameraet tar bildet etter nedtellingen.