Tips for selfier og personbilder

Vil du at du selv, familien din og venner ser ut som best i bildene dine? Her er noen kameraalternativer du kan justere eller velge før du tar selfier og personbilder.

Vinkelen til selfier

Vil du at bildenes vinkel skal se nøyaktig ut som måten du ser deg selv på i søkerskjermbildet?
  1. Bytt til Selfie-modus. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  2. Klikk på > Kameraalternativer.
  3. Velg alternativet Lagre speilbilde.

Hudretusjeringer for selfier

Gjør huden din vakrere før du tar en selfie.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Selfie-modus. Hvis du vil finne ut hvordan du bytter mellom fangstmoduser, se Velge en fangstmodus.
  3. Trykk på .
  4. Klikk på Sminkenivå og juster hudens mykhetsnivå.