Tips for å ta bedre bilder

For å ta bedre bilder med Kamera-appen følger her noen tips om hva du bør gjøre mens du tar bilder.

Forbedre fokus

• HTC Desire 530 har autofokus, som fungerer best på et motiv som ikke beveger seg for mye. Hvis du vil endre fokus i søkeren, klikker du på motivet du vil fokusere på.
  • Hvis motivet er i bevegelse, trykker du på og holder motivet i søkeren for å låse fokuset.

Ta godt belyste fotografier

• HTC Desire 530 justerer automatisk fokus og eksponering. Hvis bildet virker undereksponert, klikker du på en del av bildet som ligger i skygge. I det motsatte tilfellet klikker du på et godt belyst objekt i bildet hvis bildet virker overeksponert. Fokuser på et objekt med en nøytral tone for en balansert eksponering. Husk at å klikke på et annet objekt kan forskyve fokus fra motivet.
  • Hvis det finnes deler av bildet som ligger i skygge, mens andre ligger i høylysområder, bruker du HDR-modus til å fange flere bilder av forskjellige eksponeringer og kombinerer dem til ett bilde. Hold HTC Desire 530 stødig eller plasser det på en plan overlate når du bruker HDR.

• Når du tar et panoramabilde, bør du vurdere hele motivet og fokusere på et objekt med nøytral tone for å holde eksponeringen balansert i det sammensatte bildet.

Andre tips

• I Kamera-innstillinger klikker du på Rutenett som hjelp til å ramme inn motivet bedre eller forbedre sammensetningen.
  • Etter at du har tatt bildet, kan du fortsette å finjustere kontrasten, lysstyrken og andre innstillinger i Bilderedigering.