Restaurantanbefalinger

Lurer du på hva du skal spise? Hent anbefalinger for restauranter i nærheten i HTC BlinkFeed.
Viktig:
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Klikk på og sørg for at Måltidsanbefalinger er valgt.

Hvis du vil ha restaurantanbefalinger, må du bruke HTC BlinkFeed aktivt daglig. Restaurantanbefalinger vil vises opp som en flis i HTC BlinkFeed og også på den låste skjermen.

Vise restaurantanbefalinger

Vis bilder av restauranten, hent retningslinjer til restauranten, og mer.
  1. Når du ser en restaurantanbefaling, klikker du på den for å vise mer informasjon.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på bildeflisen eller Vis fotografier for å bla mellom bilder i restauranten.
    • Klikk på kartikonet eller adressen for å se plasseringen i Google Maps. Du kan anvisninger derfra.
    • Hvis du ser et telefonnummer, klikker du på telefonnummeret for å ringe restauranten.
    • Hvis du ser numre i bunnen, klikker du på et nummer for å se alternative restaurantanbefalinger.