Hva er HTC BlinkFeed?

Hent de siste nyhetene om interesser eller statusoppdateringer fra venner direkte i HTC BlinkFeed. Konfigurer sosiale nettverk og nyhetskilder, så vil mer vil dukke opp.
  • Sveip opp eller ned for å finne historier på HTC BlinkFeed.
  • Klikk på en flis for å vise innholdet.
  • Mens du viser en nyhetsartikkel, sveiper du til venstre eller høyre for å vise flere historier.
  • Mens du er i HTC BlinkFeed, kan du trykke på eller for å rulle til toppen.
  • Rull til toppen, og trekk ned på skjermen for å oppdatere strømmen manuelt.
  • Sveip til høyre på HTC BlinkFeed for å åpne den utskyvbare menyen hvor du kan velge typen feeder eller legge til spesielle emner du vil vise.
Merk: Du vil se klokkewidgeten på HTC BlinkFeed hvis du har angitt HTC BlinkFeed som hovedstartbilde.