Startlinje

Startlinjen gir deg enberøringstilgang til vanlig brukte apper (og andre snarveier). Du kan bytte ut appene på startlinjen med andre du bruker ofte.
  1. Trykk på og hold appen du vil skifte ut, og dra den deretter ut til .
  2. Klikk på for å gå til Apper-skjermbildet.
  3. Trykk og hold på en applikasjon og dra den deretter til den ledige plassen på startlinjen.
Merk:
  • Du kan også gruppere apper på startlinjen inn i en mappe. Se Gruppere apper på widgetpanelet og startlinjen.
  • Appene (eller de andre snarveiene) du ser på den låste skjermen er de samme applikasjonene som de du ser på startlinjen.