Blande og tilpasse temaer

Etter at du har valgt et tema, kan du blande og tilpasse deler fra andre temaer, for eksempel lyder, ikoner, bakgrunner og annet.
Viktig: Hvis du vil blande og tilpasse temaer, må du først laste ned temakomponenter fra katalogen.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Temaer.
  2. Klikk på > Rediger gjeldende tema.
  3. Klikk på Farge og velg et fargetema.
  4. Klikk på en av de andre kategoriene du vil endre.
  5. Klikk på et element i kategorien. Hvis kategorien er tom, klikker du på og velger en av samlingene du kan plukke fra.
  6. Klikk på Last ned for å hente innholdet, og klikk på Bruk for å bruke endringen på ditt gjeldende tema.
  7. Klikk på inntil du ser skjermbildet for blanding og tilpasning. Fortsett å foreta endringer inntil du er fornøyd med resultatet.
  8. Klikk på Lagre kopi for å lagre ditt nye tema. Hvis du redigerer et tema du har kopiert, klikker du på Lagre for å lagre endringene.