Lage ditt eget tema fra grunnen av

Du kan opprette og tilpasse ditt eget tema og til og med dele det slik at andre kan laste det ned.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Temaer.
  2. Klikk på > Velg startsidebide for å angi hovedbakgrunn for temaet.
  3. Velg et bilde fra Galleri eller ta et bilde fra Kamera.
  4. Flytt eller forstørr beskjæringsboksen etter bildeområdet du vil inkludere, og klikk på .
  5. Klikk på Neste.
  6. Sveip opp eller ned til den forhåndsdefinerte stilen for å velge for temaet ditt.

Hvis du ikke vil tilpasse temaet ytterligere, klikker du på Neste for å lagre temaet ditt.

7. Klikk på Rediger, og klikk på en av kategoriene du vil tilpasse. Du kan eksperimentere med innstillingene inntil du er fornøyd.
  8. Når du er klar, klikker du på Forhåndsvisning for å se hvordan temaet vil se ut.
  9. Klikk på Fullfør, navngi temaet ditt og klikk på OK for å lagre det.

Hvis du vil bruke temaet med det samme, må du merke av for Bruk dette temaet nå.

Redigere et tema

Etter at du har laget et tema, kan du fortsatt redigere det.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Temaer.
  2. Klikk på > Rediger gjeldende tema.
  3. Endre temaet etter behov.
  4. Klikk på Lagre for å oppdatere gjeldende tema.