Bruke Spor tastatur

I stedet for å trykke på tastene på skjermtastaturet kan du "‍spore"‍ for å skrive inn ord.
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for latinbaserte språk.
  1. Du må slå på Spor tastatur i Innstillinger > Språk og tastatur > HTC Sense Input.
  2. På skjermtastaturet skyver du fingeren sidelengs fra den ene bokstaven til den neste for å skrive inn et ord.
  3. Løft fingeren når ordet er fullført.
  4. Hvis du vil fortsette å legge inn tekst, skyver du fingeren over bokstavene igjen for å legge inn neste ord.
Merk: Hvis ordet som vises etter sporing ikke er det du ønsker, kan du:
  • Klikk på et ord fra forslagslisten.
  • Klikk på pilen til høyre for forslagslisten for å se flere alternativer.