Skrive tekst med ordprediksjon

Har du noen gang skrevet et ord og vært usikker på stavemåten? Med ordprediksjon vil du se foreslåtte ord vist rett over tastaturet.
Merk: Ordprediksjon og prediksjon av neste ord er aktivert som standard.
Slik kan du skrive inn tekst i ordprediksjonsmodus:
  • Klikk på mellomromstasten for å sette inn et uthevet ord fra forslagslisten.
  • Klikk på et ord fra forslagslisten.
  • Klikk på pilen til høyre for forslagslisten for å se flere alternativer.
Tips: Hvis du har skrevet inn feil ord fra forslagslisten, kan du på visse tastaturspråk, f.eks. engelsk og spansk, gå tilbake og endre det ved å klikke på ordet og velge et annet forslag.

Angi et annet språk for ordprediksjon

Du kan stille ordprediksjon til å være tospråklig. Etter hvert som du skriver, vil du få ordforslag på språkene du har valgt.
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for latinbaserte språk.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Språk og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Klikk på Tastaturvalg > Tospråklig forutsigelse og velg ønsket språk.

Legg til ord i ordlisten

For visse tastaturspråk som engelsk og spansk kan du legge til ofte brukte navn og akronymer i ordlisten for ordprediksjon for å finne dem enkelt i forslagslisten.
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for latinbaserte språk.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Språk og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Klikk på Personlig ordbok > .
  3. Velg et ord.
  4. Klikk på OK.
Tips: Når du skriver inn tekst ved bruk av standard tastaturoppsett, vil det å trykke på et foreslått ord som ikke er i ordlisten (vanligvis det første ordet som vises i forslagslisten) automatisk lagre det.

Redigere eller slette ord i ordlisten

1. Gå til Innstillinger og klikk på Språk og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Klikk på Personlig ordbok.
    • Hvis du vil redigere et ord, klikker du elementet i listen.
    • Hvis du vil slette et element fra ordlisten, trykker du på > Slett. Velg hvilke ord du vil slette, og klikk på Slett.