HTC Sense-tastaturet

Det går raskt og nøyaktig å skrive med HTC Sense-tastaturet.
  • Ordprediksjon sparer også tid. Mens du skriver, vil du se ordforslag som du kan velge fra. Du kan til og med legge til flere ord i ordlisten med forutsigbar tekst. Se Skrive tekst med ordprediksjon.
  • Du kan skrive ord bare ved å si dem. Se Legge inn tekst ved å snakke.
  • Slå på Spor tastatur slik at du kan legge inn ord ved å bare dra fingeren din fra én bokstav til en annen. Se Bruke Spor tastatur.
  • Bare sveip mot høyre for å få tilgang til tall- og symboltastaturet. Eller sveip mot venstre for å bytte mellom språk.
  • Tastene har sekundære tall, tegnsettingssymboler eller andre tegn du kan sette inn uten å bytte til tall- og symboltastaturet.

For eksempel kan du trykke og holde nede en tast på første rad for å sette inn et tall.

• Velg fra et bredt utvalg av emoji.
  • Vis eller skjul piltaster på tastaturet. Hvis du aktiverer piltastene i Innstillinger, vises de bare i portrettastaturet.