Velge, kopiere og lime inn tekst

Du kan merke og kopiere tekst, og deretter lime den inn eller dele den.

1. Trykk på og hold et ord.
  2. Dra start- og sluttankerne for å fremheve den omkringliggende teksten du vil merke.
  3. Når du har merket teksten du vil kopiere, klikker du på eller Kopier.

Den merkede teksten kopieres deretter til utklippstavlen.

4. I et tekstinntastingsfelt (for eksempel når du skriver en e-post) trykker du på og holder på punktet der du vil lime inn teksten.
  5. Klikk på eller Lim inn.

Dele tekst

1. Når du har merket teksten du vil dele, klikker du på , eller Del.
  2. Velg om du vil lime inn og dele den merkede teksten, for eksempel i en e-postmelding eller statusoppdatering for sosialt nettverk.
Relaterte fremgangsmåter