Sette opp hjemme- og jobbplasseringer

I HTC Sense Home-widgeten angir du hjemme- og arbeidsplasseringer basert på adressen din, Wi-Fi-nettverket eller begge deler.

Du kan knytte flere adresser og Wi-Fi-nettverk til hver av disse plasseringene. Ved hjelp av dine angitte adresser eller Wi-Fi-nettverk vil HTC Sense Home-widgeten være i stand til å fastslå hvor du er og vise hensiktsmessige apper.

1. Startside-skjermbildet sveiper du til høyre eller venstre inntil du ser HTC Sense home-widgeten.
  2. Klikk på > > Angi plasseringer.
  3. Velg plasseringen du vil angi.
  4. Klikk på og gjør ett av følgende:
    • Klikk på Adresse, og angi gateadressen din eller velg den på kartet.
    • Klikk på Wi-Fi-nettverk og velg ett eller flere Wi-Fi-nettverk du vil knytte til plasseringen.
  5. Når du har angitt hjemme- og arbeidsplasseringen, trykker du på .