Bevegelser

Bruk bevegelser for å dempe HTC Desire 530, senke ringevolumet, og mer.

Flipp for å dempe

Hvis telefonen vender opp når du mottar et anrop, snur du telefonen for å slå av lyden.

Svar ved et lavere volum

I et jobbmøte eller på restaurant plukker du opp HTC Desire 530 ved et innkommende anrop for å senke ringetonevolumet.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Stille ring ved svar.

Øk ringevolumet automatisk mens telefonen er i lommen eller en pose

Lommemodus gjør at HTC Desire 530 gjenkjenner når telefonen er i vesken eller lommen og hever ringevolumet slik at du kan høre ringingen selv i støyende miljøer.

Du kan slå denne funksjonen av eller på. Gå til Innstillinger, klikk på Lyd og varsling og velg eller fjern merket for Lommemodus.

Roter HTC Desire 530 for å se bedre

Med mange skjermer kan du endre skjermretningen automatisk fra stående til liggende ved å snu HTC Desire 530 i sideretning.

Når du skriver inn tekst, kan du snu HTC Desire 530 i sideretning for å hente frem et større tastatur.